Contacteaza-ne

Aici gasesti informatii
despre locatia noastra,
dar si un formular de contact.

Vezi mapa mai jos si

Gaseste

locatia noastra

Localizare: Pensiunea Eden *** este situata in zona centrului vechi a orasului Curtea de Arges, la 800 m de curtea domneasca a Basarabilor – „dismounted the country, datatori de legi si datini” si la 3 km de Manastirea Curtea de Arges, capodopera Mesterului Manole.Cum ajungi la

Pensiunea

Eden ***

Mai multe detalii pentru a ajunge la locatia noastra


Din Sud – PITESTI: La intrarea in centrul orasului, pe partea stângă a DN7C, după Hotel Camino, prima stradă la dreapta  (Str. Victoriei – Str. Negru Vodă).

Din Est – BRASOV: La intrarea in oraș, mergeti pe soseaua de centura pana la sensul giratoriu și parasiti-l la a treia iesire (stânga). La semafor faceti la dreapta și după 500 m pe partea stangă, vis-a-vis de Petrom este strada unde se afla Pensiunea Eden (Str. Valea Iasului – Str. Eroilor – Str. 01 decembrie 1918 – Str. Lascar Catargiu – Str. Traian – Str. Negru Vodă).

Din Nord – TRANSFAGARASAN: La intrarea in oraș, mergeti pe soseaua de centura pana la sensul giratoriu și parasiti-l la a treia iesire (stânga). La semafor faceti la dreapta și după 500 m pe partea stangă, vis-a-vis de Petrom este strada unde se afla Pensiunea Eden (Str. Albesti – Str. Eroilor – Str. 01 decembrie 1918 – Str. Lascar Catargiu – Str. Traian – Str. Negru Vodă).

Din Vest – RAMNICU VALCEA: La intrarea in oraș, mergeti pana la sensul giratoriu și parasiti-l la a doua ieșire (drept înainte). La semafor faceti la dreapta și după 500 m pe partea stangă, vis-a-vis de Petrom este strada unde se afla Pensiunea Eden (Str. Ramnicu Valcea – Str. Traian – Str. Negru Vodă).

De la Autogara / Gară: Din fata stației de autobuz / tren, mergeti drept și urcati pe a doua strada la stânga în zona în care este un mic cerc sens giratoriu. Când ati ajuns în strada principală, in dreapta este benzinăria Petrom. Pe stanga, vis-a-vis de Petrom este strada unde se afla Pensiunea Eden (Str. 1 Mai – Str. Stefan cel Mare – Str. Negru Vodă).

Contact si rezervare

Formularul nostru

de rezervare / contact

Nu ezita sa ne contactezi prin formularul de mai jos sau la numerele de telefon


Telefon

004 0747 887 577
004 0751 470 602

Adresa

Strada Negru Voda, Nr. 153, 115300 Curtea de Argeş, România

E-mail

rezervari@pensiuneaeden-ag.ro